Din konto: sikkerhed og sletning
Under Indstillinger, »Konto og sikkerhed«, styrer du adgangsnøgler, enheder, der er logget ind, telefoner, der sender, e-mails fra os og sletning af din konto.
Enheder og telefoner, der er logget ind
»Enheder, der er logget ind« viser, hvor du er logget ind. »Log ud af andre enheder« logger alle ud undtagen denne. Telefoner, der sender, står for sig, under »Telefoner der kan sende«. Log en ud, hvis du har mistet den eller givet den tilbage.
E-mails fra Livebib
»Send mig nyheder om Livebib« afgør, om vi må skrive til dig om Livebib. Loginkoder kommer altid, uanset hvad du vælger.
Slet din konto
- Åbn Indstillinger, »Konto og sikkerhed«, og åbn »Slet konto« nederst.
- Vælg, om dine transmissioner skal blive online uden dit navn.
- Skriv delete my account for at bekræfte, og tryk »Slet min konto«.
Det sletter din konto og alle dine transmissioner for altid. Beholder du dine transmissioner online, får du en engangsnøgle til at fjerne dem senere. Gem den. Vi gemmer ingen kopi.