# Del en transmission

Tryk på delepilen øverst på en transmission for at sende linket. Efter løbet deler den samme knap også billeder og film.

https://livebib.com/help/share

## Del linket

På en telefon åbner delepilen telefonens egen delemenu. På en computer kopierer den linket, og du ser »Link kopieret ✓«.

Under løbet kan linket føre til løberens profil, som åbner transmissionen, mens løberen er live. Efter løbet fører det til selve transmissionen.

## Billeder og film

Når løbet er slut, og der er billeder at dele, åbner pilen »Del«. Vælg et kort under »Film« eller »Billeder«, og tryk »Gem«, eller del det direkte.

- »Story« og »Plakat«: et tegnet billede af ruten og resultatet.
- Kort med resultatet, højdeprofilen, stigningerne, tempoet og hilsnerne fra chatten.
- Film, der flyver over eller tegner løbet.

## Løberen bestemmer over billeder og film

Billeder og film fra en udsendelse tilhører løberen. I sine indstillinger, under »Deling«, vælger løberen, om andre må dele dem. Det er slået til fra start.

Når det er slået fra, kan du stadig dele linket og et invitationskort med løberens navn, løbet og adressen. Aldrig løberens billeder eller film.

På en udsendelse, der ikke er offentlig, deler kun løberen dens billeder og film.

## Sådan ser linket ud, når det deles

Når du sætter linket ind i en besked, viser det et billede af løbet: ruteplakaten, når der er en, ellers et kort med navnet, distancen og hvor langt løberen er nået.

