Chatten: heja tillsammans med alla som tittar
Chatten är öppen för alla som tittar på sändningen. Alla kan läsa, för att skriva behöver du logga in.
Skriv i chatten
- Öppna fliken ”Chatt”.
- Skriv ditt hejarop i rutan och tryck ”Skicka”.
- Inte inloggad? Då ombeds du logga in, och meddelandet skickas direkt efteråt.
Chatten visar namnet på ditt konto. Ändra det under Inställningar, ”Din profil”.
Ser löparen det?
Ja. Löparen får hejaropen i telefonen under loppet och kan läsa hela chatten efteråt. Passager vid stationer och målgången syns i chatten som avdelare.
Varför kan jag inte skriva?
- ”Långsamt läge” i rutan: chatten har långsamt läge på, så vänta några sekunder mellan meddelandena.
- ”sakta ner — för snabbt”: du skickade många meddelanden snabbt. Vänta och försök igen.
- ”du kan inte skriva här”: du har fått timeout eller blivit avstängd i den här chatten.
- ”Chatten har stängt”: loppet gick i mål för ett tag sedan.
- I en repris eller en demo går chatten bara att läsa.
Kan jag ta bort eller anmäla ett meddelande?
Bara löparen och moderatorerna hen har valt kan ta bort meddelanden. Det finns ingen anmäl-knapp: är något fel kan löparen eller en moderator ta bort det, eller så berättar du för oss via ”Feedback”.